• Caroline Pronk
 • mr. J.C.H. Pronk

  Caroline Pronk is: betrokken - bevlogen - betaalbaar

  Dit schrijven cliënten over Caroline:

  — Hoe jij jezelf inzet voor deze zaak en de empathie die hier bij komt kijken is van een ongekend hoge klasse. Een kwaliteit waar je écht trots op mag zijn.
  — Wat heb jij ontzettend véél voor ons betekend! Een engel op ons pad... Dankbaar...
  — Ik wil u via deze weg bedanken voor uw werkzaamheden aan mijn zaak. Ik ben blij dat alles goed is afgelopen, mede dankzij uw bijdrage.
  Mocht ik u ooit nog nodig hebben als advocaat zijnde, dan zal ik zeker weer contact met u opnemen en ik zal u als advocaat zijnde zeker aanbevelen mocht ik iemand kennen die bijstand van een advocaat nodig heeft.

  Specialisaties

  Caroline houdt zich vooral bezig met strafzaken waarin iemand onschuldig is en toch wordt vervolgd. Door haar lange ervaring kan zij als geen ander de feiten op tafel krijgen om iemands onschuld te bewijzen.

  Vanaf 2020 vallen alleen militairen, politie en rechterlijke ambtenaren nog onder het ambtenarenrecht. Dit zijn de gebieden waar Caroline zich al op toelegde. Met haar ervaring en netwerk binnen Defensie, de politie en de rechterlijke macht kent Caroline de wegen binnen die organisaties.

  Caroline heeft in het register van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

  • strafrecht
  • slachtofferzaken (subrechtsgebied: strafrecht)

  Op grond van deze registratie is Caroline verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

  Caroline is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA) en de Vereniging Sociale Advocatuur Nederland (VSAN).

  Opleiding

  Ervaring

  • advocaat sinds 2018
  • rechterlijk ambtenaar 2016-2018
  • pro deo rechtsbijstand 2008-2016
  • programmamanager Herziening Wetboek van Strafvordering, stuurgroep Ministerie van Justitie 2014-2016
  • (hoofd)officier Koninklijke marechaussee 2005-2016
  • webmaster en -programmeur 1999-2005

  Bezigheden

  In haar vrije tijd speelt Caroline Pronk kornet en trombone. Zij houdt van muziek maken, lezen, en wandelen.

  In de media

Contactgegevens Caroline Pronk

J.C.H. (Caroline) Pronk

J.C.H. (Caroline) Pronk

Telefoon: 055-5411477
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. LinkedIn: www.linkedin.com/in/jchpronk/