Privacyreglement

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die de besloten vennootschap Pronk advocaten B.V. verwerkt. Pronk advocaten doet er alles aan om uw privacy te respecteren en de vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te waarborgen. De verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de geldende wettelijke regels, waaronder de Algemene verordening gegevensbescherming (Avg). Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die Pronk advocaten verwerkt in het kader van haar doelstelling.

Uitleg

Welke persoonsgegevens worden verwerkt en voor welke doeleinden?

We verwerken persoonsgegevens ten behoeve van het uitoefenen van de advocatenpraktijk.

Verstrekken aan derden

We hebben uw persoonsgegevens zelf in beheer en verstrekken deze niet aan derden, behalve als we daartoe verplicht zijn op grond van een wettelijke bepaling, of met uw instemming.

Beveiliging

We hanteren een privacybeleid. Naast technische beveiligingsmaatregelen hebben onze advocaten en andere medewerkers een geheimhoudingsplicht. Toegang tot persoonsgegevens wordt alleen gegeven aan medewerkers die daartoe geautoriseerd zijn.

Bewaren

We bewaren persoonsgegevens in ieder geval en voor alle doeleinden niet langer dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor deze verwerkt zijn.

Melden van datalekken

We hebben interne afspraken over het melden van datalekken.

Uw rechten

Naast het recht op informatie voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken, heeft u ook de volgende wettelijke rechten, voor zover van toepassing, en voor zover niet beperkt door wetgeving:

 • recht op inzage in uw persoonsgegevens
 • recht op rectificatie
 • recht op beperking van de verwerking
 • recht op overdraagbaarheid van de gegevens
 • recht van bezwaar
 • recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Contact

Pronk advocaten B.V.
t.a.v. de privacyfunctionaris
Regentesselaan 4
7316 AC Apeldoorn
Telefoon: 055-5411477
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Ondernemers
 • Ondernemers

  Wat voor een ondernemer u ook bent, het is altijd nodig om uw zaken goed te regelen. Daarbij is goede en betrouwbare juridische ondersteuning van groot belang. Onze advocaten zijn graag uw sparringpartners of het nu gaat om advies over de inrichting en structuur van uw organisatie of om een goede screening van contracten met opdrachtgevers of algemene voorwaarden.

  Lees verder

 • Particulieren
 • Particulieren

  Bijna iedereen komt in zijn of haar leven in aanraking met juridische kwesties. Door emotie en ratio te scheiden, ontstaat er ruimte voor resultaat. Bekijk de dienstverlening en aandachtsgebieden voor particulieren.

  Lees verder

Denken in praktische oplossingen

Ervaring

Ervaring

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Persoonlijk

Persoonlijk

Heeft u een vraag voor één van onze advocaten? Laat het ons weten.